Neonskyltar Stockholm

Så fungerar neonskyltar

Neonskyltar är en typ av ljusreklam bestående av glasrör som har format till olika bokstäver, symboler eller figurer. Den klassiska neonskylten är tillverkad av glasrör som fyllts med neon för en röd färgskala eller argon för en blå färgskala. Genom att ansluta glasrören till en elektrisk strömkälla förhöjs energinivån på gasmolekylerna, vilket resulterar i ett spektrum av ljus i olika våglängder. Vi erbjuder både tillverkning och montage av klassiska neonskyltar, vi har också andra alternativ som har samma effektfulla look.

 

Ljustekniker som används är:

• Folieskyltar (ljuslådor) med skuren film som monteras på plexiglas
• LED skyltar ofta profilbokstäver med dold ljuskälla.
• Neon skyltar ofta profilbokstäver ned synliga ljuskälla.
• Diodskyltar (rörliga budskap)

 

Neonskyltar i Stockholm -
Mer än bara en marknadsföringsstrategi

De representerar också en unik och tidlös konstform. Genom att lysa upp din företagsbyggnad med en neonskylt från Team Schillström kan du helt enkelt vara säker på att verksamhetens närvaro blir omöjlig att missa. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom branschen och strävar efter att erbjuda ett omfattande utbud av imponerande, originella och inte minst högkvalitativa neonskyltar i Stockholm.

Kontakta oss

Satsa på en klassisk men effektfull marknadsföringsstrategi

Neonskyltar har en unik förmåga att skapa en atmosfärisk och inbjudande känsla, och har blivit ikoniska element i stadsmiljöer över hela världen. Neonskyltar har länge varit en populär marknadsföringsstrategi för alla typer av företag som helt enkelt vill sticka ut från mängden och dra till sig uppmärksamhet hos förbipasserande.


Våra neonskyltar är inte bara vackra att titta på, de erbjuder också en rad unika fördelar som gör dem till en effektiv marknadsföringsstrategi för ditt varumärke.

Anpassningsbara

Neonskyltar kan skräddarsys i alla möjliga former, färger och storlekar. Med hjälp av oss på Team Schillström kan du skapa en neonskylt som perfekt representerar ditt varumärke och budskap, oavsett om det är en minimalistisk logotyp eller en mer iögonfallande illustration.

Långvariga och hållbara

Våra neonskyltar är extremt robusta och kan hålla i många år med minimalt underhåll. Det innebär att du får en långsiktig investering som ger dig kontinuerlig exponering för ditt varumärke. Moderna neonskyltar är dessutom mer energieffektiva och miljövänliga än någonsin.

Enkelt men effektivt budskap

Med neonskyltar kan du på ett effektivt sätt förmedla ett tydligt och enkelt budskap till din målgrupp. De kan till exempel användas för att presentera ditt varumärke, informera om erbjudanden och evenemang eller bara bidra till en positiv och inspirerande känsla.

Sociala medier

Neonskyltar bidrar till fotovänliga miljöer som många besökare kommer att vilja dela på sociala medier. Skyltarna kan på så vis bidra till ökad exponering online, utan någon som helst extra ansträngning från din sida.

Felsökning, service och lagning av gamla neonskyltar

Med tiden kan neonskyltar drabbas av olika problem såsom gasläckage, trasiga transformatorer eller slitage på glasrören. Professionell felsökning och reparation av dessa klassiska skyltar är avgörande för att behålla deras estetiska värde och funktion. Genom att anlita experter kan du förlänga livslängden på dina neonskyltar, vilket säkerställer att ditt varumärkes ljus aldrig slocknar. Kontakta oss för felsökning, service och lagning av dina gamla neonskyltar för att säkerställa att dessa ikoniska reklamskyltar fortsätter lysa starkt och effektivt.

Neonskylt Optiker - Team Schillström

Diskutera dina önskemål

Vi förstår att varje kunds vision och företag är unikt. Därför lägger vi stor vikt vid personlig konsultation för att exakt förstå dina specifika behov och önskemål. Vår process börjar med en ingående diskussion där vi tillsammans utforskar dina idéer och mål för skyltningen. Oavsett om det handlar om en strålande neonskylt, vinyltexter, elektronisk skylt, vepor eller banderoller transformera din vision till verklighet.

 

Dessutom erbjuder vi fullständiga tjänster för skyltmontage, där vi noggrant sätter upp din skylt på önskad plats för optimal synlighet. Vårt mål är att skapa en skylt som inte bara uppfyller dina förväntningar utan också förstärker din närvaro och lockar till sig uppmärksamhet.

 

Kontakta oss

Har du frågor, funderingar eller feedback? Vi är här för att hjälpa till! Tveka inte att kontakta oss via e-post på info@teamschillstrom.se eller ringa oss direkt på 070-9522617. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär på vår webbplats. Vi ser fram emot att höra från dig!