Folie & bildekor Stockholm

Bilfoliering är en innovativ och kostnadseffektiv metod för dig som vill göra ditt företagsfordon till en rörlig reklampelare och samtidigt skydda lacken mot slitage. Vi har genom åren hjälpt en rad olika företag att dra nytta av denna kreativa och inte minst effektiva marknadsföringsstrategi i Stockholm. Genom att låta oss applicera en högkvalitativ dekorfolie i önskad design på fordonens ytor kan du både stärka din varumärkesidentitet och fånga uppmärksamheten hos potentiella kunder.

Vad innebär bilfoliering och hur går det till?

Bilfoliering är en avancerad process som innebär att en specialdesignad vinylfilm appliceras på ytan av ditt fordon för att skapa en unik och professionell design som garanterat sticker ut på vägarna. Vi på Team Schillström har lång erfarenhet av att arbeta med bildekor i Stockholm för alla möjliga typer av företag, och kan anpassa designen efter dina önskemål och behov. Du kan till exempel välja en enkel design som endast inkluderar företagets logotyp, eller något mer iögonfallande med speciella mönster eller motiv. Oavsett vilket alternativ du föredrar kan du vara trygg i vetskapen om att vi kommer att göra vårt yttersta för att möta dina önskemål och skapa en perfekt design för just din verksamhet. Arbetet inleds med noggrann rengöring av fordonets yta för att säkerställa en korrekt fästning av vinylfilmen. Därefter skärs vinylfilmen till i önskad design och storlek för att passa fordonets former och konturer perfekt. Genom användning av olika verktyg och tekniker appliceras sedan filmen jämnt över fordonets yta för att uppnå en slät och professionell finish.

 

Köp folie & bildekor i Stockholm

Bildekor är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag på ett kostnadseffektivt sätt. Genom att applicera din logotyp och ditt budskap på fordonet blir du synlig överallt där bilen åker. 

Kontakta oss

Därför bör du investera i bildekor till företagets fordon

Bilfoliering ger företagsfordon ett professionellt och distinkt utseende, vilket skapar förtroende hos kunder och stärker företagets varumärkesimage. Varje gång bilarna lämnar företagsområdet kommer de att bli exponerade för potentiella kunder, vilket gör bilfoliering till en effektiv och samtidigt väldigt kostnadseffektiv marknadsföringsstrategi. En folierad bil fungerar helt enkelt som en konstant marknadsföringskanal utan några som helst löpande kostnader, och blir på så vis en långsiktig investering för företaget. Utöver att förbättra utseendet på företagsfordon har bilfoliering också en skyddande funktion för fordonens lack. Den vinylfilm som används när vi arbetar med bildekor i Stockholm fungerar nämligen som ett skyddande skikt mot repor, stenskott och andra typer av skador, vilket förlänger fordonets livslängd och bibehåller dess värde över tid. En annan fördel med bilfoliering är dess stora flexibilitet när det kommer till design och anpassning. Detta gör det möjligt för företag att skilja sig från konkurrenterna och få en starkare närvaro på marknaden.

 

  • Professionellt utseende
  • Kostnadseffektiv marknadsföring
  • Skyddande funktion
  • Flexibel design

Vi garanterar lång hållbarhet och snygg design

Vi på Team Schillström är dedikerade till att erbjuda förstklassiga bilfolieringstjänster som inte bara förbättrar utseendet på dina firmabilar, utan också har lång hållbarhet och ett rättvist pris. Genom att använda oss av de bästa verktygen och materialen i branschen kan vi garantera att din bildekor kommer att förbli i toppskick under många år framöver – trots daglig exponering för sol, regn, snö och annat slitage.

Kontakta oss

Har du frågor, funderingar eller feedback? Vi är här för att hjälpa till! Tveka inte att kontakta oss via e-post på info@teamschillstrom.se eller ringa oss direkt på 070-9522617. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär på vår webbplats. Vi ser fram emot att höra från dig!