Tjänster

Allt från montage av skyltar till bildekor

Onyx mindre

Vårt team av erfarna montörer utför professionell montering av skyltar och dekor för både privatpersoner och företag i Stockholm. Vi garanterar hög kvalitet på vårt arbete och ser till att dina skyltar och dekor sitter säkert på plats. 

Onyx mindre

Vi samarbetar med diverse skylt leverantörer som har lång erfarenhet. 

Onyx mindre

Bildekor är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag på ett kostnadseffektivt sätt. Genom att applicera din logotyp och ditt budskap på fordonet blir du synlig överallt där bilen åker. 

undefined

Unika neonskyltar som fångar blicken är en av våra specialiteter. Våra skyltar är tillverkade med högsta kvalitet och kan anpassas efter ditt budskap och din butiksreklam. Vi hjälper dig att synas på ett sätt som verkligen sticker ut.

undefined

Modernt utformade elektroniska skyltlösningar ger ditt företag möjlighet att nå ut till kunderna på ett unikt och effektivt sätt. Med vår teknologi kan du visa upp budskap och butiksreklam på ett interaktivt sätt som engagerar besökarna.

undefined

Professionellt designade vepor och banderoller är en utmärkt marknadsföringslösning för evenemang eller kampanjer. Vi erbjuder måttanpassade lösningar efter behov och budget, så du kan få den perfekta storleken för ditt budskap.

undefined

Klassiska vinyltexter för både små och stora företag. Vinyltexter är skuren text och/eller bild i vinyl utan någon bakgrund, vilket ger en ren och professionell estetik som fångar ögat.