Tjänster

Allt från montage av skyltar till bildekor

Onyx mindre

Montage

Vårt team av erfarna montörer utför professionell montering av skyltar och dekor för både privatpersoner och företag i Stockholm. Vi garanterar hög kvalitet på vårt arbete och ser till att dina skyltar och dekor sitter säkert på plats. 

Onyx mindre

Skyltning

Vi samarbetar med diverse skylt leverantörer som har lång erfarenhet. 

Onyx mindre

Folie & bildekor

Bildekor är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag på ett kostnadseffektivt sätt. Genom att applicera din logotyp och ditt budskap på fordonet blir du synlig överallt där bilen åker. 

undefined

Neon skyltar

Unika neon-skyltar som fångar blicken är en av våra specialiteter. Våra skyltar är tillverkade med högsta kvalitet och kan anpassas efter ditt budskap och din butiksreklam. Vi hjälper dig att synas på ett sätt som verkligen sticker ut.

undefined

Elektronisk skyltning & skärmar

Modernt utformade elektroniska skyltlösningar ger ditt företag möjlighet att nå ut till kunderna på ett unikt och effektivt sätt. Med vår teknologi kan du visa upp budskap och butiksreklam på ett interaktivt sätt som engagerar besökarna.

undefined

Vepor & banderoller

Professionellt designade vepor och banderoller är en utmärkt marknadsföringslösning för evenemang eller kampanjer. Vi erbjuder måttanpassade lösningar efter behov och budget, så du kan få den perfekta storleken för ditt budskap.